Se alle Bornholms Put and Take Fiskesøer her.

Skal du til Bornholm, og vil du gerne pakke fiskegrejet og svinge turen forbi putten? På Bornholm findes der to put and take søer, som du kan lægge vejen forbi: SportDres’ Ørredsø og Stenbrudssøen, som siges at være blandt de flotteste i Danmark. Søerne ligger i uspolerede omgivelser, og der venter dig derfor nogle naturskønne oplevelser. 

Begge søer finder du her på kortet, hvor du over deres placering, kan læse dig frem til, hvilke fiskearter, du kan fiske efter i begge søer, hvornår de holder åbent, hvad det koster samt mange andre uddybende oplysninger, som er gavnlige i forbindelse med planlægningen af din næste tur i putten. 

Skulle du have indgående kendskab til en eller begge af søerne, er du velkommen til at tilføje supplerende oplysninger, hvis der er noget, vi har glemt. 

Under de specifikke søer er der desuden også mulighed for at tilføje en billedanmeldelse. Har du derfor lyst til at dele din oplevelse ved en eller begge af søerne på vores kort, er du mere end velkommen til at gøre det. Det gør andre lystfiskere bedre i stand til at vurdere, om de også vil lægge vejen forbi en eller begge af fiskesøerne.

Har du brug for en kørselsvejledning for at finde hen til put and take søerne, kan du hente det ved at klikke dig ind på søen. Det gør det nemt at planlægge din næste tur i putten.
Knæk og bræk!