Se alle Fyns Put and Take Fiskesøer her.

Fyn er fin, og det er øens put and take fiskesøer også. Fyn byder på mange glimrende fiskesøer, som du med fordel kan lægge vejen forbi, når du har tid eller befinder dig på øen.
Vil du gerne fiske på Fyn, finder du her et kort over alle put & take fiskesøer på øen, hvilket også inkluderer søer i nærheden af Odense, Faaborg og Svendborg. Kortet er lavet for at give dig et overblik over, hvor de forskellige søer er beliggende, hvad de har at byde på samt hvad de hedder. Det skal være nemt at planlægge og komme afsted på den næste tur til putten – og det er det med vores kort.
Vi har lavet det således, at når du klikker dig ind på en sø, du gerne vil vide mere om, bliver du mødt af en række detaljerede oplysninger om fiskesøen. Det er alt lige fra priser og åbningstider til søens størrelse og hvad du kan være heldig at fange. Du finder desuden også en kørselsvejledning, hvis du har brug for det.
Kender du en eller flere af søerne i forvejen, og kan du se, at der mangler nogle oplysninger, eller at nogle af dem er forældede, er du velkommen til at tilføje eller rette i oplysningerne, så de er helt up to date. Så er du med til at forbedre andre lystfiskeres oplevelse ved fiskesøen.
Ligger du inde med et billede fra en af fiskesøerne, som du gerne vil dele? Eller kunne du have lyst til at dele dine fremtidige oplevelser fra fiskesøerne på Fyn? Inde på fiskesøerne kan du oprette og dele en billedanmeldelse. Det er en stor hjælp for andre lystfiskere, da de dermed bedre kan vurdere, om fiskesøen skal tilføjes til deres liste.
Kortet kan altså kort sagt hjælpe dig og andre lystfiskere med at finde frem til jeres næste put and take oplevelse.