Se alle Nordjyske Put and Take Fiskesøer her

Skal du ud og nyde naturen i Nordjylland sammen med en kammerat eller familien, mens du samtidig dyrker din største hobby; lystfiskeri? 

Her på siden finder du en oversigt over fiskesøer i Nordjylland, som du kan tage din kammerat eller familie med på tur til. Kortet er yderst detaljeret og rummer alle landsdelens put & take søer, ligesom du finder kørselsvejledninger og detaljerede oplysninger om hver eneste sø. Kortet gør det med andre ord nemt for dig at planlægge din næste tur i putten. 

Er du en erfaren lystfisker, og har du spottet en fejl eller mangel på vores kort? Så er du mere end velkommen til at tilføje en sø, vi har overset eller noget detaljeret information, som vi har glemt at få med. Vi sætter stor pris på din hjælp med at opdatere kortet, da det hjælper andre lystfiskere med at finde frem til deres næste nye put and take sø. 

Derudover har vi gjort det muligt at tilføje billedanmeldelser, som du gerne må tilføje, hvis du har lyst, da det giver andre lystfiskere og nybegyndere en fornemmelse af, hvordan fiskesøen er. Det er helt op til dig, om du tilføjer et billede af din fangst eller af omgivelserne – alt er brugbart. 

Så hvad enten du søger en sø nær Aalborg, Thisted eller Brønderslev, finder du den her.