Se alle Søndejyske Put and Take Fiskesøer her

Leder du efter et nyt sted at fiske i Sønderjylland? Eller har du hørt om en god put & take sø i et specifikt område, som du ikke lige husker navnet på? 

Her på siden finder du et kort over alle sønderjyske put and take søer med adresser og anden brugbar information om søerne, som du kan bruge i planlægningen af dine næste fisketure rundt om i Sønderjylland. 

Det vil sige, at du her har en oversigt over søer i nærheden af Sønderborg, Tønder, Haderslev og Ribe, ligesom du finder put and take søer i nærheden af dit lokalområde. Vi har sørget for at tilføje alle fiskesøer i landsdelen – skulle vi have glemt en, er du velkommen til at tilføje den på kortet. 

Med vores kort og oversigt er det altså nemt at planlægge en tur i putten med dig selv eller en fiskemakker. Har du brug for en kørselsvejledning til en ny sø, er det også noget, der er tilgængeligt via kortet! Nemmere bliver det ikke.

Udover at finde brugbar information om søerne har du også mulighed for at bidrage med billedanmeldelser og udvide information om søerne, hvis du ved noget, som vi ikke har fået med. 

Tilføjer du yderligere viden til en eller flere af søerne, som du har indgående kendskab til, er du med til at forbedre oplevelsen ved de specifikke søer for andre lystfiskere.
Knæk og Bræk