Se alle Lolland og falsters Put and Take Fiskesøer her.

Leder du efter en god put and take sø på Lolland og Falster? Lolland og Falster byder på adskillige gode fiskesøer i skønne omgivelser. Hvilke det er, kan du se her på vores kort, hvor du kan få det fulde overblik over fiskesøer på øerne.
Når du klikker dig ind på søerne, finder du detaljeret information om alt lige fra åbningstider og priser til udsætninger og forhold ved søerne. Vi har forsøgt at oplyse om alt, der har relevans for dig som lystfisker, når du skal planlægge en tur til putten.
Det kan dog ske, at vi ikke har fået alle relevante oplysninger med. Skulle det ske, er du velkommen til at tilføje oplysningerne, så det kommer til gavn for andre, der gerne vil ind og læse detaljerede oplysninger om søerne, inden de planlægger deres næste tur.
Har du brug for en kørselsvejledning for at finde vej? Ikke noget problem. Når du klikker dig ind for at læse om en sø, har vi gjort det muligt at hente en kørselsvejledning, så du i princippet kan komme afsted med det samme, hvis det er det, du har lyst til – det gælder uanset om du vil fiske i nærheden af Nykøbing Falster eller Nakskov. Det er nemt og enkelt!
Vi har desuden også gjort det muligt at tilføje en billedanmeldelse på søerne. Når du har været ved en eller flere af søerne, har du derfor mulighed for at dele et billede derfra, som bedst beskriver din oplevelse. Det er noget, andre vil sætte pris på, da det gør beslutningen om at tage af sted meget nemmere.