Se alle Sjællandske Put and Take Fiskesøer her

Sjælland rummer meget mere end hovedstaden København – øen rummer faktisk rigtig gode muligheder for fiskeri i put and take søer. Flere af søerne er blandt de bedste af sin slags i Danmark, så der er god grund til at pakke fiskestængerne for at komme ud og fiske. 

Her på siden finder du et kort over alle de sjællandske put & take søer, som vi kender til. Hvis vi er kommet til at glemme en i dit lokalområde, eller som du kender til gennem din erfaring, har du mulighed for at tilføje den til kortet. 

På kortet finder du adresser til de forskellige søer samt anden information, som er nyttig at vide, inden du sætter kurs mod din næste fiskesø. Har du brug for en kørselsvejledning til en eller flere af søerne, er det også noget, du finder, når du klikker dig ind på de specifikke fiskesøer. 

Vil du gerne planlægge en hyggelig dag med fiskestangen i en put and take sø nær København, Roskilde, Korsør eller i nær dit lokalområde, finder du den dermed på kortet. 

Ved du desuden også noget om put & take søerne, som vi ikke har nævnt? Så er du velkommen til at bidrage med din unikke viden, så andre ihærdige lystfiskere kan få gavn af det. Har du lyst og mulighed for det, kan du desuden også bidrage med billedanmeldelser. Det hjælper både erfarne og nye lystfiskere til at planlægge deres næste tur i putten. 

Knæk og bræk!