Se alle Østjyske Put and Take Fiskesøer her

Planlægger du en tur i putten i Østjylland, og kunne du godt tænke dig at finde den perfekte sø? Eller har du hørt om en god put and take sø i nærheden af Aarhus eller Horsens, men vi du gerne finde mere information om den, inden du tager afsted? Så er du havnet det rette sted. 

Her på siden finder du nemlig et kort over alle østjyske fiskesøer, som vi kender til. Vi kan ikke garantere, at vi har glemt en – så spotter du, at vi mangler én eller flere på kortet, er du mere end velkommen til at tilføje den eller dem til kortet. 

På vores kort over fiskesøer i Østjylland finder du desuden detaljeret information på de specifikke søer, som spænder sig over alt lige fra åbningstider til hvilke fisk, de udsætter i søerne. Kortet gør det altså nemt at planlægge din næste tur i putten, da vi har sørget for at oplyse om alt det, du har brug for i beslutningen om hvilken fiskesø, du skal lægge vejen forbi næste gang med dit fiskegrej.
Når du klikker dig ind på den put & take sø, som du gerne vil besøge næste gang, finder du desuden en kørselsvejledning, så du nemt og hurtigt kan komme afsted.
Endeligt har vi også gjort det muligt for dig at tilføje en billedanmeldelse. Har du derfor besøgt en eller flere af søerne på kortet, er du velkommen til at tilføje en billedanmeldelse, da det er med til at gøre oplevelsen bedre for andre lystfiskere.