Se alle Midt & Vestjyske Put and Take Fiskesøer her

Midt- og Vestjylland byder ikke kun på smuk og skøn natur, men har også en række rigtig gode put and take søer, som lystfiskere ynder at medbringe deres fiskegrej til samt tilbringe deres fritid ved. 

For at gøre det nemt for dig at finde din favorit fiskesø eller finde frem til en anden rigtig god put & take sø, har vi lavet et kort over alle midt- og vestjyske fiskesøer. Det gør det nemt og hurtigt for dig at danne et overblik over hvilke fiskesøer, der er i dit lokalområde samt hvilke søer, du bør tage forbi, næste gang du er i nærheden af Herning, Ringkøbing eller Skjern. 

Vores kort fungerer ikke kun som en oversigt over søer, men er også et sted, hvor du kan finde brugbar og detaljeret information om de søer, du gerne vil lægge vejen forbi med dit fiskegrej. Opdager du endda, at vi mangler at tilføje en sø eller noget information, har du selv mulighed for at tilføje det. 

Når du klikker dig ind på en fiskesø, har vi gjort det muligt at hente en kørselsvejledning, så du ikke skal bruge tid på at finde frem til, hvordan du finder derhen. Det er nemt og enkelt. 

Derudover har vi gjort det muligt for dig og andre lystfiskere at tilføje billedanmeldelser, så andre kan se, hvad de kan forvente ved et besøg ved de specifikke fiskesøer. Det gør det nemt for andre at planlægge deres næste tur til putten – og gør det mere attraktivt at besøge en put and take sø, de endnu ikke har været ved endnu. 

Knæk og bræk!