Artiklen indeholder reklamelink

Går du efter at få den store fisk i nettet – og ikke kun når det drejer sig om put and take-fiskeri? Så kan det være, at du allerede nu skal leje næste års sommerhus, så du er sikker på, at netop du løber med det lækre sommerhus. Og så kan du jo overveje beliggenheden meget nøje, så den ligger i nærheden af dit yndlings put and take-sted. Læs med her og få tips til, hvor de finder de bedste sommerhuse til årets ferie med familien.

Drømmer du om at finde det helt perfekte sommerhus med pool og alle de herligheder, der følger med et luksus sommerhus. Så skal du nok se at få det booket allerede nu. Du kan leje et poolhus

til hele familien i nærheden af dit yndlings put and take-sted – og så kan du nemt fiske hele sommeren, mens familien hygger sig i det lækre sommerhus.

Du kan sagtens finde:

  •       Ferieboliger i Europa
  •       Lastminute tilbud
  •       Private luksus sommerhuse

Men du skal nok allerede nu begynde at overveje, hvor ferien skal gå hen og så få booket årets sommerhus. Inden du booker er, der nogle ting, som du bør overveje. Det kan være en god ide, at finde du af følgende.

  •       Hvor mange skal I afsted?
  •       Hvor skal det sommerhus ligge?
  •       Hvad skal det indeholde?
  •       Hvilke krav har I til aktiviteter, butikker etc. i nærheden?

Tal de forskellige overvejelser igennem med familien, så du er sikker på, at alle er tilfredse med sommerhuset. På den måde undgår du, at der opstår sure miner, når I først er afsted. Nogle ligger vægt på, at man hurtigt kan komme ind til byen, hvor cafeliv og shopping er en mulighed, mens andre helst vil have at sommerhuset ligger midt ude i ingenting langt væk fra larm og støj. Hvis din familie er vild med at fiske, så kan de være, at du skal overveje, hvilke steder I gerne vil fiske i år – og så booke et sommerhus i nærheden af jeres yndlings put and take.

Spa, pool eller bare luksus

Det kan også være, at familien gerne vil have lidt ekstra lækkerier i sommerhuset nu, hvor det måske ikke er så nemt at rejse syd på. Men derfor kan man jo godt få den sydlandske stemning med pool herhjemme. Så skal du måske efter en et spa- eller poolsommerhus, hvor hele familien rigtig kan boltre sig i vandet og bare plaske rundt i poolen hele dagen. Det er i hvert fald en god løsning, hvis I har børn med. En pool virker som oftest som en stor magnet på børn. Sørg for at pakke godt med badedyr og bolde, som kan skabe timevis af holdning i poolen, mens du bare slapper af med en god bog på liggestolen ved siden af poolen.

Beliggenhed og shoppemuligheder

Hvis I har planer om at ankomme sammen i en bil, så kan det være rart at sommerhuset ikke ligger alt for langt væk fra byliv med gode indkøbsmuligheder. Ellers kan I risikere, at I skal planlægge, hvem der kan have bilen, hvis i deler jer op nogle af dagene. Hvis sommerhuset ligger forholdsvis tær på byområder, så kan I gå ind til byen og handle ind – det kan også være, at I tager en enkelt cykel med, så slipper i for at gå efter morgenbrød.