Ugens Fiskesø - Munkbro Fiskesø og dambrug

Et lille stykke syd for Holstebro, ligger et af Danmarks mest anerkendte dambrug, som huser nogle af landets flotteste ørred. Heldigvis har stedet også egen fiskesø. Stedet hedder Munkbro fiskesø og rummer 2 søer. En så til den erfarne fisker, som er på jagt efter nye arter eller den store ørred fra dybet. Den anden sø er en børnesø proppet med portionsfede regnbueørred, som bare venter på at gøre lykken for en kommende lystfisker!

SE HER HVOR SØEN LIGGER

Munkbro put and take

Munkbro Fiskesø - over 8.000m2

Den store sø er på 8000m2 og er mellem 2 til 3 meter dyb.
Søen rummer en fin bestand af regnbueørred, bækørred, kildeørred, guldørred og brødding, som er en krydsning.
Der udsættes jævnligt fiske fra 1 kilo op til 7 kilo. Nogle gange også større. Der er altid en god chance for at fange en pæn fiske i denne fiskesø.

Put and Take søen og området

Ved indgangen til søen findes der en stor legeplads, med klatretræ, sandkasse og legehus. Lige ved siden af finder du betalingshuset, med overdækket terrasse og grej automat. 

Ved siden af betalingshuset finder du et renserum, til dine nyfanget fisk plus et køleskab, som kan benyttes efter man har fanget sin fisk. Omme ved siden af renserummet, finder du et handicap venligt toilet. 

Der er en handicapvenligbro langs den ene side af søen, så kørestolsbrugere frit kan benytte sig af. Rundt om søen findes der masser af bænke og skraldespande.

Det er ikke tilladt at hjembringe de udsatte karper eller sandarter, som lever i søen. Du må heller ikke genudsætte dine ørred, hvis du ikke vil have dem med hjem.

Søen og fiskene er af høj kvalitet og er yderst velbesøgt sommeren over.

Put and Take Priser - Munkbro Fiskesø og dambrug

Priserne 2019 pr fiskestang

  • 2 timer 110kr
  • 3 timer 140kr
  • 4 timer 160kr
  • 6 timer 200kr

SE PÅ KORTET HVOR SØEN LIGGER

Munkbro Fiskesø