Ugens Fiskesø - Oxriver Put and Take

Nær Ringkøbing, ved byen No, ligger et sandt lystfiskerparadis. Oxriver rummer hele 6 fiskesøer og mere end 1km lange å løb, som bugter sig gennem hele anlægget. Hele området kan tilfredsstille en hver form for put and take fiskeri. Hele anlægget bliver fodret af den store pumpe som sikre ikke mindre end 900 liter vand i minuttet.

SE HER HVOR SØEN LIGGER

Oxriver put and take fiskesø

Oxriver Fiskesø - Den autentiske oplevelse

Cirkulationen skaber en autentisk fornemmelse ved anlægget, at se vandet risle igennem bugter og vige. Det iltede vand sikrer ørreder i topkondition. 

Hele anlægget er på 40.000m2 fiskefyldt vand, som gør det til en af landets største put and take søer. Hos Oxriver put and take, bliver der udsat en hel palette af ørredarter.

Oxriver put and take fiskesø

Løbende udsætning af Fisk i søen

I fiskesøerne udsættes der arter, som regnbueørred, bækørred, kildeørred, røddinger, brøddinger og guldørred. Fiskene udsættes løbende i hele anlægget, så man er sikret en sø fyldt med fisk. 

Faktisk bliver det udsat ikke mindre end 35.000 tusinde kilo fisk. I højsæsonen kommer der op til 2 tons fisk ud i søerne! Der bliver udsat fiske helt op til 8kilo, så der er altid en god chance for at fange en stor flot fisk.

Oxriver put and take fiskesø

Oxriver Put and Take faciliteter og priser

Oxriver har gode faciliteter, som toiletter, renseplads, samt man kan leje fryser og grill. 

Vil man på rendyrket fiskeferie kan man også leje ferie huse, som rummer alt hvad man skal bruge inkl. fryser til de ny fangede fisk! 

Oxriver har åbent fra solopgang til solnedgang.

Priser for fiskeri i søen (Per Fiskestang) :

  • 2 timer 100kr
  • 3 timer 130kr
  • 4 timer 150kr
  • 6 timer 200kr
  • 8 timer 250kr
  • 10 timer 300kr
  • 12 timer 370kr

SE PÅ KORTET HVOR SØEN LIGGER

Oxriver put and take fiskesø