Artiklen indeholder reklamelinks

Der er ikke nogen tvivl om, at der som fisker og generelt udendørs-elsker er en masse fede muligheder for at holde en god weekend med de venner, der også holder af at være ude i den friske luft og komme til at opleve en hel masse spændende sammen. 

Hvis I har hele weekenden, er det oplagt at tage et sted hen, hvor I har mulighed for at fiske en masse, og hvor der også er mulighed for eksempelvis at gå på jagt eller lave andre aktiviteter udendørs, der er sjove at beskæftige sig med. 

Hvis I gerne vil have den fulde oplevelse, er det også en god idé selv at lave mad over bål. Det er noget af det, der virkelig får alle vores naturlige instinkter til at gå amok i kroppen, og det gør en stor forskel for vores lykkefølelse. Der er noget helt særligt ved at klare sig selv udendørs, som vores natur bare reagerer godt og positivt på. 

Find et godt sted at slå lejr 

Det er altid vigtigt, at I finder et godt og hyggeligt sted, hvor I kan slå lejr. Alt ud fra hvor mange mennesker I er af sted sammen, kan I lave en hyggelig lejr med forskellige telte, hvor der er gjort plads til at starte et bål i midten mellem alle teltene. 

Det giver jer en god mulighed for at kunne stege den mad, I eventuelt selv har fisket eller skudt på jagt, og rundt om bålet er det perfekt at sidde og fortælle historier indtil det er blevet ganske mørkt udenfor. Der er mange af disse ting, der vil sætte gang i vores urinstinkter, og det er altid spændende at opleve. 

Det er vigtigt, at I har nogle gode telte at sove i, så I kan holde varmen i løbet af natten, og så der også er styr på, at det ikke pludselig bliver vådt i teltet, hvis det nu skulle begynde at regne. I kan undersøge det bedste telt i test, så I kan finde det, der kan passe til jeres weekend udendørs. 

Hav det rette udstyr med 

Der er sket rigtig meget på området af udstyr, der egner sig godt til at campere udendørs. Der er kommet stor fokus på, at det ikke skal fylde ret meget, og at I i stedet skal have flere forskellige funktioner med det udstyr, der er med på camping. Det drejer sig blandt andet om sæt til at kunne lave mad med udendørs – det er helt uundværligt, hvis I skal have held med at lave mad rundt om bålet om aftenen. 

Derudover er det vigtigt at have det rette tøj med også. Det drejer sig blandt andet om praktisk tøj til når I skal fiske, men det er eksempelvis også en god idé at have en trucker cap med, som du kan tage på, hvis solen står højt på himmelen, og du har brug for at beskytte dit hoved. 

Samtidig er varmt tøj også svært at komme udenom. Når I skal være ude efter solen er gået ned, kan det hurtigt blive meget koldt. Her er det vigtigt at have noget at kunne stå imod den kolde luft med. Det kan også hurtigt ske, at vejret ændrer sig, og da er det vigtigt at være forberedt på lidt af det værste, så du ikke skal blive kold på turen. 

Derudover er det bare om at have nogle gode øl med, det gode humør og naturligvis sørge for, at du omgiver dig med de helt rette venner på sådan en tur, så I kan få minder for livet.