Giv din vurdering

Det er blevet sommer, det er blevet godt vejr. Det plejer at betyde, at vi alle sammen er at finde ude i naturen mere end før. Og det har specielt en betydning for lystfiskerne.

Hvordan kan man stå ved vandet eller stranden uden en fiskestang i hånden, det forbliver en gåde. Heldigvis skal du ikke nyde noget af det. Det er sommer, og det er fisketid.

Men måske er du i virkeligheden ikke den bedste fisker, eller måske er du, men mangler en ny stang. Så læs videre her, og find råd for at blive den bedste på jobbet, familien eller hele putandtakesøen

Slå de andre på firmaet

Det er blevet populært for firmaer at tage på fisketure til putandtakesøer rundt omkring i landet. Det er næsten blevet som en julefrokost om sommeren – bare med mindre øl, når fiskestængerne er i vandet.

Måske har du lige nævnt, at du da har prøvet at fiske før. Måske har du endda lige blæret dig lidt for meget, og nu gælder det altså. Så er det med at snitte skoen, så du kan bevise, hvor god du i virkeligheden er.

Du skulle jo nødig mobbes på arbejdet på mandag, så få styr på det inden fisketuren. Få styr på dit udstyr, find den bedste fiskestang. Sådan får du et forspring.

Få den bedste fiskestang til dig

Hvordan finder du så fiskestangen? Den, der bare passer til dig. Den, der gør dine arbejdskollegaer jaloux. Det gør du selvfølgelig ved at finde en ul fiskestang.

Sådan en stang kan med garanti være din hjælp. På siden finder du en guide til at finde den perfekte ul fiskestang. Det kræver ikke meget andet end din tid, og at du ved, hvad du har behov for.

Ved du, hvordan din fisketeknik er, og ved du, hvordan du omsætter den til en fiskestang? Så finder du hurtigt en stang, der passer dig på linket.

Ved du det ikke, så må du lige tænke dig om eller komme ud og kaste. Det er nemlig sådan, du finder en perfekt fiskestang.

Vis dine børn, hvordan man fisker

Efter firmafesten, hvor alle kollegaerne blev lagt ned på ved søen, er det måske tid til en familietur ved en putandtakesø? De er over hele landet, så der er ingen undskyldning.

Du kan enten hjælpe dem med at finde en fiskestang, som du selv har fundet. Eller I kan se, hvem der fanger flest, mon ikke det bliver dig med den nye stang. Hvis ikke, er det noget helt galt.

Det er en god aktivitet for hele familien, og specielt for børn er fiskeri rigtig sundt. Det viser dem, hvor den fisk, de spiser, kommer fra.

Det kan kun være positivt, at børnene lærer, at fisken hives op af vandet og får et slag i hovedet. Det er sådan vi spiser fisk, og det har vi gjort i mange, mange år.

Nyd udfaldet af din beslutning

Hvad end planen var til at begynde med. Om det var kollegaerne, familien, eller hvem det nu var, der skulle have baghjul, så kan du gøre det nu. Med en ul fiskestang er det ikke alle, der kan følge med.

Finder du din helt egen model, der bare passer perfekt, er der ingen grænser for din fiskefangst. Lige pludselig er der fisk til hver eneste dag. Lyder det ikke bare lækkert?

Kom ind og find en lækker fiskestang. Tag derefter ud til en putandtakesø, og så er der fiskelysten reddet. God fisketur herfra.