Giv din vurdering

Dette indhold er sponsoreret

Sommeren er snart over Danmark, og med den kommer varme dage og lange, lyse aftener. Danmark byder på smuk, alsidig natur, og især i løbet af foråret og sommeren har man mulighed for at nyde de smukke landskaber. Der er mange måder at holde ferie på i Danmark, ligegyldigt om man er til by eller natur, men hvis du ønsker at bruge mere tid i naturen eller at udfordre dig selv, kommer her tre bud til, hvordan du kan gøre det.

 

 

Tag ud at fiske

Man hører om hvor hyggeligt det er at fiske, men man ved det ikke, før man selv har prøvet det. Roen over vandet og naturen kan noget helt særligt, og i Danmark er der mulighed for at fiske mange steder. Ud over have og søer er der put and take-søer, hvis man vil sikre sig at der er fisk i vandet. Tag din bedste ven under armen, og undersøg hvad I skal prøve kræfter af med. Køb fiskeudstyr der passer til hvor og hvordan du ønsker at fiske, og tag afsted. Hvis I mangler andet form for udstyr kan I finde det hos Park og Fritid.

Tag vandrestøvlerne på

Motion er godt, og det kan sagtens være både en sjov og smuk oplevelse at komme ud i den friske natur med vandrestøvlerne på. Der er ruter alle vegne i Danmark, både for de rutinerede og for nybegynderne, og det er derfor muligt for næsten alle at tage af sted på tur. Beslut dig for hvilket type terræn eller hvilken slags natur du ønsker at vandre i, og undersøg mulighederne for det. Det er ofte muligt at tage enten tog eller bus til de mere populære vandreruter, så det bliver ikke et problem at komme frem. Når du er klar kan du snøre vandrestøvlerne, pakke solcreme, mad og vand, og prøve at se om vandring er noget for dig.   

 

Sov i telt

Det er ikke kun vandring, der er blevet populært, men generelt friluftsliv er blevet populært i Danmark. Man kan finde udstyr til rimelige penge mange steder, og derfor kan du overveje om du skal udfordre dig selv ved at tage en nat eller to i telt eller shelter på din vandretur. Du kan på forhånd undersøge om det vil være en mulighed på din tur, og så kan du pakke til den ekstra udfordring. Ligegyldigt om du ender med at kunne lide det eller ej, kan du give dig selv et klap på skulderen for at have givet det et forsøg.